Sponsoren

Word nu sponsor!

Steun ons in ruil voor een bereik van meer dan 100.000 mensen.

Niet alleen steunt u The Hunger Project waardoor op jaarbasis duizenden mensen niet van de honger hoeven om te komen, u krijgt bovendien enorm veel publiciteit! Onze expeditie wordt in diverse kranten gepubliceerd, op social media stijgt het aantal volgers explosief en onze website wordt vaak bezocht. 

Voor meer informatie over de voordelen van sponsoring voor u willen we u vragen uw contactgegevens achter te laten m.b.v. het contactformulier. Wij zullen vervolgens zo spoedig mogelijk contact met u opnemen en u informeren over de mogelijkheden tot bannering en social media marketing.

Steun onze expeditie en help The Hunger Project.

Wat u krijgt als sponsor

Voordelen van zakelijk sponsoren

Wij ontwerpen een bedrijfsbanner die altijd zichtbaar is op ons blog. U krijgt daardoor exposure onder onze bezoekers en hopelijk zelfs klanten.

Op alle pagina’s wordt u vermeld als sponsor met uw logo en een link naar uw website.

Premium sponsoren worden regelmatig genoemd op onze social media kanalen. Met een bereik van duizenden personen krijgt u zo meer naamsbekendheid.

Steun onze expeditie en help The Hunger Project.

Onze Sponsoren

Met een bereik van meer dan 100.000 mensen kan het voor u ook interessant zijn om sponsor te worden. Meer weten over wat wij u te bieden hebben?

MEER INFO

Doneer nu!

DREAM OR DONATE